fbpx

Verticale lamellen

Een stijlvol product dat kwaliteit uitstraalt. De verticale jaloezieën geven een exclusieve toets aan elke ruimte. Van je werkomgeving tot je salon, in elke kamer zorgen ze voor de perfecte lichtinval en lichtintensiteit.

Dankzij hun veelzijdigheid kunnen ze gemakkelijk gebruikt worden voor ramen met bogen of een schuine kant. Zo kan je tot in alle hoekjes van je interieur genieten van het prachtige hedendaags design en de oneindige mogelijkheden.

Ze bestaan in verschillende stoffen, kleuren en transparantiegraden. Je kunt ze manueel bedienen, elektrisch of zelfs volledig integreren in het domoticasysteem van jouw huis.

Ben je op zoek naar hoogstaande verticale jaloezieën voor jouw interieur? Dan heb je ze nu gevonden!

Verticale jaloezieën installeer je perfect aan speciale ramen met verticale of horizontale bogen of ramen met een schuine boven- of onderkant.

Horizontaal gebogen rail

Het is mogelijk om voor erker- en hoeksituaties jaloezieën te bestellen met een horizontaal gebogen rail. De rail kan op maximaal 2 plaatsen gebogen worden en is uitsluitend verkrijgbaar in het wit. De bediening gebeurt door middel van een koord/kettingsysteem. 

Verticaal gebogen rail

Het is tevens mogelijk om jaloezieën te bestellen met een verticaal gebogen rail. De rail kan maximaal van 2 buigingen voorzien worden, waar bij de totale hoek geen 110° mag overschrijden. De bediening gebeurt door middel van een koord/kettingsysteem.