fbpx

Contact

RDT Concept
Kortrijkstraat 498
8930 Menen
056/323901
info@rdt-concept.be

  UITSTEKEND
  11 recensies op
  Binda De Loof
  Binda De Loof
  2023-10-22
  Ne dichte buur die goed zijn werk doet en goeie service
  Casper van Lieburg
  Casper van Lieburg
  2023-10-08
  Betrouwbaar bedrijf en eigenaar. Als er iets is, dan wordt het opgelost! Plezier brengt kwaliteit!
  Dirk Vanthomme
  Dirk Vanthomme
  2023-10-07
  Top bedrijf met perfecte sevice! Aanrader
  Claudine Maertens
  Claudine Maertens
  2023-05-20
  Heel tevreden over het plaatsen van de plissé vliegenramendeur en de vaste horren. Top kwaliteit en top service voor eerlijke prijzen. Hakim is een echte professional, hij weet waarover hij praat. Een echte aanrader.
  Lien De Buck
  Lien De Buck
  2023-04-04
  Heel goede service en supervriendelijk. We zijn supertevreden van ons rolluik voor in de slaapkamer en onze raamdecoratie voor in de living. Zeer professioneel en mooi geplaatst.
  LR
  LR
  2023-02-03
  Het valt me moeilijk superlatieven te vermijden bij het schrijven van deze review. Recent ons appartement laten voorzien van een totaal pakket door Hakim en Ulrike. Zonnewering, insect screens, gordijnen etc. Kwestie product kennis ongeëvenaard! Installatie verliep snel, zonder problemen en alles werd netjes en uiterst correct afgewerkt. Respect! Stephan
  ThebeeGamesTv
  ThebeeGamesTv
  2022-10-10
  Uitbaters weten wat ze doen. Ze leveren kwaliteit voor een goede prijs. Als je belt heb je snel antwoord. Zeker de moeite waard!
  kenroy impens
  kenroy impens
  2022-09-13
  Heel vriendelijk. Altijd snel te woord en doet wat hij beloofd. Zeker een aanrader!
  Y 013
  Y 013
  2022-08-22
  Onlangs opgebeld voor enkele vliegenramen. De eigenaar zelf heeft langsgekomen, een man die weinig nutteloze woorden spuwt maar eerder afkomt met doeltreffende en praktische oplossingen! Hij weet tenminste waarover hij praat en waarmee hij bezig is zonder mooie beloftes en praatjes. na een half uurtje is hij bij mij buiten gestapt en had ik direct een concrete oplossing voor mijn vliegenramen alsook de plisse hordeur aan een scherpe duidelijke prijs O ja… in 1 trek door een superdun vloertapijt erbij besteld die wondermooi past in mijn interieur EN mijn vloerverwarming niet belemmerd! super tevreden hier van de geleverde materialen alsook, niet onbelangrijk in deze tijden, een super snelle levering zonder schade en opkuiswerk nadien! #aanrader
  Verified by MonsterInsights