fbpx

Schuifvliegendeuren

Voor al onze vliegenramen en -deuren kan je kiezen uit 4 types gaas

  • Extra doorzichtig en fijnmazig zwart insectengaas.
  • Standaard gaas: zwart en grijs
  • Zwart versterkt gaas voor huisdieren
  • Zonwerend gaas

Hiernaast is het ook mogelijk om je vliegenramen -deuren te voorzien van een screendoek ipv een gaas

Alle RAL-kleuren mogelijk

Honden/kattenluik mogelijk

Optie selfclose

Beschikbaar in 5 uitvoeringen:

Linus 45 Slim

Het profiel heeft een aanzichtbreedte van 45mm breed en heeft een diepte van 35mm. De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een

klemverbinding en een aluminium binnenhoekversteviging gemonteerd. Er wordt geen enkele horizontale of verticale tussenregel gemonteerd zodat het gaasvlak uit één stuk ingezet kan worden.

Een aluminium komgreep in dezelfde RALkleur wordt in het profiel geïntegreerd aan buitenzijde en binnenzijde. De verticale zijkanten worden

afgewerkt met een rubber als stootbescherming en als esthetische afwerking. De geleiding bestaat uit een geleidingsprofiel bovenaan waaraan

het vleugelelement opgehangen wordt met RVS lagers. De borging aan de geleiding gebeurt door onzichtbare borgpennen. Een zelfsluitend

systeem kan onzichtbaar geïntegreerd worden, waardoor de schuifvliegendeur zachtjes sluit na een passage.

Linus 75 XL

Het profiel met afgeschuinde hoeken is 75mm breed en heeft een diepte van 25mm. De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een klemverbinding en een aluminium binnenhoekversteviging gemonteerd. Er wordt geen enkele horizontale of verticale tussenregel gemonteerd zodat het gaasvlak uit één stuk ingezet kan worden.

Een aluminium komgreep in dezelfde RALkleur wordt in het profiel geïntegreerd aan buitenzijde en binnenzijde. De verticale zijkanten worden afgewerkt met een rubber als stootbescherming en als esthetische afwerking. De geleiding bestaat uit een geleidingsprofiel bovenaan waaraan het vleugelelement opgehangen wordt met RVS lagers. De borging aan de geleiding gebeurt door onzichtbare borgpennen. Een zelfsluitend systeem kan onzichtbaar geïntegreerd worden, waardoor de schuifvliegendeur zachtjes sluit na een passage.

Linus 50

Een schuifvliegenraam gemaakt uit geëxtrudeerde aluminium profielen met een gewicht van meer dan 800 gram per lopende meter. Het profiel met afgeschuinde hoeken is 52.5mm breed en heeft een diepte van 25mm. De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een klemverbinding en een aluminium binnenhoekversteviging gemonteerd. Er wordt een horizontaal S-vormig greepprofiel gemonteerd, zonder enige verticale ondersteuningen. De verticale zijkanten worden afgewerkt met een rubber als stootbescherming en als esthetische afwerking. De geleiding bestaat uit een geleidingsprofiel bovenaan waaraan het vleugelelement opgehangen wordt met RVS lagers. De borging aan de boven- en ondergeleiding gebeurt door onzichtbare borgpennen. Een zelfsluitend systeem kan onzichtbaar geïntegreerd worden, waardoor de schuifvliegendeur zachtjes sluit na een passage.

Linus 30

Een schuifvliegenraam gemaakt uit geëxtrudeerde aluminium profielen met een gewicht van meer dan 650 gram per lopende meter. Het profiel is 30mm breed en heeft een diepte van 34mm. De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een klemverbinding en een aluminium binnenhoekversteviging gemonteerd. Er wordt een horizontalal S-vormig greepprofiel gemonteerd, zonder enige verticale ondersteuningen. De verticale zijkanten worden afgewerkt met een rubber als stootbescherming en als esthetische afwerking. De geleiding bestaat uit een geleidingsprofiel bovenaan waaraan het vleugelelement opgehangen wordt met RVS lagers. De borging aan de boven- en ondergeleiding gebeurt door onzichtbare borgpennen. Een zelfsluitend systeem kan onzichtbaar geïntegreerd worden, waardoor de schuifvliegendeur zachtjes sluit na een passage.

Linus 17

Een schuifvliegenraam gemaakt uit geëxtrudeerde aluminium profielen met een gewicht van meer dan 600 gram per lopende meter. Het profiel is 50mm breed en heeft een diepte van 17mm. De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een schroefverbinding gemonteerd. Er wordt een horizontaal S-vormig greepprofiel gemonteerd, zonder enige verticale ondersteuningen. De vleugel loopt onderaan op RVS lagers op de Z-vormige geleidingen.