fbpx

Ramen

Verhoog de energie-efficiëntie en de uitstraling van jouw woning met onze raaminstallatiediensten! Met een ruime keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, kan je jouw ramen aanpassen aan jouw eigen smaak en behoeften. Bovendien maken onze concurrerende prijzen en flexibele planning het gemakkelijk en betaalbaar om de look en feel van jouw huis te transformeren. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op om jouw afspraak te plannen!

Wat betreft renovatie voorzien we ook jullie bestaande houten, aluminium en pvc ramen van nieuw hoogwaardig glas dat voldoet aan de huidige normen

Meer info over de keuzes die je kan maken kan je hieronder terugvinden:

Houten ramen:

Esthetiek: Houten ramen bieden een klassieke en elegante uitstraling die warmte en charme kan toevoegen aan elke ruimte.

Isolatie: Houten ramen zijn natuurlijke isolatoren en helpen een huis warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Duurzaamheid: Hoogwaardige houten ramen zijn extreem duurzaam en gaan tientallen jaren mee als ze goed worden onderhouden.

Aanpasbaar: Houten ramen kunnen worden aangepast aan elke grootte of vorm en kunnen worden geverfd of gebeitst om bij elk interieur of exterieurontwerp te passen.

Aluminium ramen:

Kracht en Duurzaamheid: Aluminium ramen zijn sterk en duurzaam en kunnen extreme weersomstandigheden weerstaan en bieden uitstekende veiligheid.

Lichtgewicht: Aluminium ramen zijn licht van gewicht en daarom gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Weinig onderhoud: Aluminium ramen zijn bestand tegen roest en corrosie en vereisen minimaal onderhoud.

Energie-efficiëntie: Aluminium ramen kunnen worden ontworpen voor uitstekende energie-efficiëntie, wat kan helpen om energiekosten te verminderen.

Roestvrijstalen ramen:

Kracht en Duurzaamheid: Roestvrijstalen ramen zijn ongelooflijk sterk en duurzaam en bieden uitstekende beveiliging en bescherming.

Weinig onderhoud: Roestvrij staal is bestand tegen roest, corrosie en vlekken en vereist minimaal onderhoud.

Hygiënisch: Roestvrijstalen ramen zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in gezondheidszorg- en voedselvoorzieningsfaciliteiten.

Aanpasbaar: Roestvrijstalen ramen kunnen worden aangepast aan elke grootte of vorm en kunnen worden afgewerkt in een verscheidenheid aan texturen en kleuren.