fbpx

Pigato

Betaalbare luxe overkapping met een glazen dak

Geniet van de perfecte lichtinval. En kijk onder uw overkapping naar bomen, vogels en sterren. De Pigato van Deponti: Een verrijking van uw buitenleven en een gevoel van pure luxe.

High-end
De Pigato is een high-end aluminium terrasoverkapping met een staal verstevigd gootprofiel. Dat maakt het mogelijk deze overkapping uit te voeren met een dak van gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor geniet u van de perfecte lichtinval en ziet u haarscherp wat zich boven u afspeelt. Van fluitende vogels, tot het dansen van de bladeren in de boom. Pure luxe en een verrijking van uw buitenleven.

Kenmerken
Standaard is de Deponti Pigato leverbaar in een breedtemaat van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. Net als de Bosco kan de Pigato ook gekoppeld worden. Hiermee kunt u de overkapping verbreden naar uw wens. De Pigato heeft een uitval van 2.5, 3, 3.5 of 4 meter diep. Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001), zwart structuur (RAL9005) en antraciet structuur (RAL7024). U kunt kiezen voor een ronde of klassieke siergoot en halfronde of vierkante staanders. Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld een bijvoorbeeld een zijspie, zijwand, glazen schuifwand of LED-verlichting. Kijk bij onze accessoires voor meer informatie.


Het beste aan huis omdat: 

  • Luxe uitstraling dankzij een dak van gelaagd glas
  • Overkapping is gemakkelijk te koppelen waardoor de Pigato naar wens kan worden verbreed
  • Een verrijking in uw achtertuin

Details

KleurenVerkeerswit structuur(RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024) / Zwart (RAL9005)
GootRond of klassiek*
StaandersHalfrond of vierkant
Dakbedekking4.4.2. gelaagd veiligheidsglas of polycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder/ Solar control)
Breedte (mm)4060/5060/6060/7060 of een veelvoud hiervan
Uitval (mm)2500/3000/3500/4000/6000
_________________
*Rechte sierlijst mogelijk tegen meerprijs