fbpx

Overkapping met lamellen die openschuiven

Pinela Deluxe Lamellendak Het cabrio-effect in uw tuin

In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de Pinela Deluxe en creëert u een cabrio-effect in uw tuin.

De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt de Pinela Deluxe u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonnige dagen. Weer of geen weer dus: u beleeft het ultieme buitenlevengevoel.

Met de Pinela Deluxe creëert u een buitenruimte die bescherming biedt tegen ieder weertype. Wanneer u de synchroon bewegende lamellen openschuift ontstaat er een grote open ruimte boven uw terras. En tijdens het sluiten drukken de lamellen gelijktijdig op de pakking van de zijprofielen en zorgen zo voor optimale bescherming.

Details

KleurenAntraciet structuur (RAL7024)
Breedte (mm)3000 / 3500 / 4000
Uitval (mm)3014 / 3571 / 4128 / 4964 / 6078
LamellenHet is mogelijk de lamellen naar één zijde te schuiven voor een open ruimte boven uw terras. Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kunnen de lamellen van de Pinela Deluxe én de optionele LED verlichting worden aangestuurd.
ToepassingZowel als wandmodel als vrijstaand te plaatsen
OptioneelLED verlichtingstrips
Aluminium terrasoverkapping met lamellen die openschuiven en glazen zijwanden
Aluminium terrasoverkapping met lamellen die openschuiven