fbpx

Nebbiolo

Slank, elegant en scherp geprijsd

Beschut tegen de krachten van het weer geniet u van bijzondere momenten. Met de Nebbiolo van Deponti beleeft u uw tuin, zoals u uw tuin wilt beleven. Dat allemaal onder een slank, elegant en tijdloos design. 

Uitblinker

De Nebbiolo is een uitblinker als het gaat om kwaliteit en prijs. Deze overkapping is constructief zwaarder uitgevoerd dan gebruikelijk binnen deze prijsklasse. De tussenliggers zijn voorzien van aluminium in plaats van kunststof boven lijsten, waardoor de overkapping zeer stevig en robuust is. En dat is aan het uiterlijk niet af te lezen. De Nebbiolo kenmerkt zich door een slank, elegant en tijdloos design.

Kenmerken
Deze overkapping is standaard leverbaar in een breedtemaat van 4, 5 of 6 meter en heeft een uitval van 2.5, 3 of 3.5 meter diep. De Nebbiolo is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen crème wit (RAL9001) en antraciet structuur (RAL7024) en heeft een polycarbonaat dakbedekking; een kwalitatief en duurzaam materiaal met een tijdloos uiterlijk. De overkapping is voorzien van een polycarbonaat dakbedekking; Duurzaam materiaal met een tijdloos uiterlijk.. Deze dakbekking is er in de kleuren helder, ultra helder, opaal en solar control; een hitte-werende variant. Bovendien kunt u de Nebbiolo overkapping uitbreiden met glazen schuifwanden of een van onze andere accessoires.

Het beste aan huis omdat: 

  • Aluminium bovenlijsten
  • Elegant en slank design
  • Voordelige prijsklasse

Details

KleurenCrème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024)
GootStandaard halfrond
StaandersVierkant
DakbedekkingPolycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder/ Solar control)
Breedte (mm)4045/5045/6045
Uitval (mm)2500/3000/3500