fbpx

Klapvliegendeuren

Starck 45 Slim:

Het profiel heeft een aanzichtbreedte van 45mm breed en een diepte van 35mm (61mm inclusief de verticale greep). De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een klemverbinding en een aluminium binnenhoekversteviging gemonteerd. Er wordt geen horizontale of verticale tussenregel gemonteerd zodat het gaasvlak uit één stuk ingezet kan worden. De greep wordt verticaal over de volledige hoogte aan de buitenkant geplaatst. Aan de binnenkant van de vliegendeur is er een duwplaat voorzien. Onderaan de vleugel is er een mogelijkheid voor een vlakliggende schopplaat. De verticale zijkanten worden afgewerkt met een rubber als stootbescherming en als esthetische afwerking. Een pneumatische pomp zorgt voor een zachte sluiting van de vliegendeur.

Starck 50:

Het profiel met afgeschuinde hoeken is 52.5mm breed en heeft een diepte van 25mm. De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een klemverbinding en een aluminium binnenhoekversteviging gemonteerd. Er wordt een horizontaal S-vormig greepprofiel gemonteerd, met onderaan de mogelijkheid voor een vlakliggende schopplaat. De verticale zijkanten worden afgewerkt met een rubber als stootbescherming en als esthetische afwerking. Een pneumatische pomp zorgt voor een zachte sluiting van de vliegendeur.

Starck 30:

Het profiel is 30mm breed en heeft een diepte van 34mm. De verstekgezaagde hoeken worden door middel van een klemverbinding en een aluminium binnenhoekversteviging gemonteerd. Er wordt een horizontaal S-vormig greepprofiel gemonteerd, met onderaan de mogelijkheid voor een vlakliggende schopplaat. De verticale zijkanten worden afgewerkt met een rubber als stootbescherming en als esthetische afwerking. Een pneumatische pomp zorgt voor een zachte sluiting van de vliegendeur.